Leo-Matti Ojala Oy

Leo-Matti Ojala Oy

 

Olemme valmistaneet huonekaluja Kauhajoella Etelä-Pohjanmaalla vuodesta 1972. Puolen vuosisadan kokemus ja korkea osaaminen näkyvät tuotteiden laadussa ja kestävyydessä.

YHDEN MIEHEN INNOSTA 

Virallisesti huonekalutehdas Leo-Matti Ojala Oy:n tarina alkoi vuonna 1972. Tuolloin kauhajokelaissyntyinen Leo-Matti oli nikkaroinut huonekaluja kotitilansa navetassa jo hyvän aikaa, apunaan perhe ja ystävät. Into tekemiseen oli niin kova, että yritys perustettiin heti, kun ikää oli riittävästi – eikä taakse ole sen jälkeen katsottu.

 

 

LAATUA MODERNILLA OTTEELLA

Tänä päivänä huonekalutehtaamme valmistus on parinkymmenen kokeneen ammattilaisen käsissä. Huonekalut työstetään nykyaikaisilla koneilla, moderneissa tuotantotiloissa Kauhajoella.


Suunnittelemme ja valmistamme kaikenlaisia kodin huonekaluja, sopimusvalmisteisesti ja suoraan kuluttajamyyntiin. Tuotteitamme lähtee päivittäin myyntiin ympäri Suomen ja myös ulkomaille.

 

YHDESSÄ TEKEMISEN ILOSTA

Leo-Matti Ojalan into on luotsannut yritystämme jo puoli vuosisataa, mutta menestys ei ole koskaan levännyt vain yhden henkilön harteilla. Yrityksen selkärangan muodostavat perhe, työntekijät ja yhteistyökumppanit, joiden kanssa olemme kulkeneet läpi niin hyvien kuin haastavien aikojen. Vaalimme pitkiä ihmissuhteitamme: siitä kertoo sekin, että meillä on työntekijöitä jo toisessa polvessa ja yhteistyökumppaneita jo kolmannessa sukupolvessa.

 

 

KESTÄVÄN HUONEKALUN PUOLESTA

Maailma muuttuu koko ajan. Mutta me luotamme siihen, että laadukkaiden kotimaisten huonekalujen tarve säilyy, vastapainona kertakäyttökulttuurille. Panostamme valmistuksen laatuun ja tekijöidemme tyytyväisyyteen kehittämällä tilojamme, koneitamme ja toimintaamme jatkuvasti. Näin voimme jatkossakin valmistaa suomalaisille huonekaluja, joissa tuntuu ja näkyy aikaa kestävä laatu.

 


Ammattitaidolla. Jo puolen vuosisadan kokemuksella. 

 

 

 

 

 

Tutustu videoomme

 

 

 

 

Mainostoimisto Semio | Webio julkaisujärjestelmä